Uploaded image for project: 'OpenMRS Core'
  1. OpenMRS Core
  2. TRUNK-2305

Default locale doesn't work right when creating new users

    Details

    • Complexity:
      Low

      Description

      Under Administration, Locales And Themes, Default Locale is set to "en_US", or "fr". When a new user is created, and that user looks under "My Profile" it has a Default Locale of English (United Kingdom). Looking under user management doesn't show the field for defaultLocale until it's changed by the user under "My Profile". Until then, it uses English (United Kingdom) per "My Profile". At the bottom of all screens where you can choose the language it says it's using English (United States), which is correct. Under "My Profile" the Default Locale the implementation is using should be displayed properly even if the user hasn't manually selected a profile.

      This happens in Version: 1.8.0 RC Build 19572.

        Gliffy Diagrams

          Attachments

          1. Trunk-2305.patch
            4 kB
          2. Trunk-2305-b.patch
            4 kB

            Attachments-Category-Modification

              Activity

                People

                • Assignee:
                  selob Fred Boles
                  Reporter:
                  arbaughj James Arbaugh
                • Votes:
                  1 Vote for this issue
                  Watchers:
                  7 Start watching this issue

                  Dates

                  • Created:
                    Updated:
                    Resolved: